Dnes je nedeľa, 19.november 2017, meniny má: Alžbeta
Čas čítania
menej ako
1 minúta
Zatiaľ prečítané

Svieža tvarohová torta zdobená lesnými plodmi HARIBO

august 30, 2017 - 14:28
Vyhýbate sa pečeniu toriet, pretože ich príprava vám zaberie pol dňa? Zabudnite na zdĺhavé postávanie pri sporáku a vyskúšajte recept, pri ktorom môžete upustiť uzdu vašej kreativity. Zapojte do tvorenia i deti a vybláznite sa s nepečeným tvarohovým dezertom, ktorý vás v horúcich dňoch príjemne schladí.

Vláčna torta s jahôdkami a ostružlinami HARIBO
Prečo nepodľahnúť chuti na sladké aj v lete? Vyskúšajte ľahký dezert, ktorý bude baviť vás i hostí! Inšpirujte sa receptom na tvarohový dezert zdobený cukríkmi v tvare lesných plodov.

Ingrediencie
300 g čokoládových sušienok
250 g masla
600 g tvarohu vo vaničke
100 g bielej čokolády
250 g čokoládovej polevy (alebo kvalitnej čokolády na rozpustenie)

Na ozdobu
1 balenie HARIBO Berries
1 balenie HARIBO Primavera

Postup

Rozpusťte 50 g masla a medzitým rozmixujte sušienky.
Zmiešajte sušienkovú zmes s horúcim maslom, vytvarujte na dne tortovej formy korpus a nechajte stuhnúť v chladničke.
V miske rozmiešajte tvaroh s rozpusteným zvyškom masla a bielou čokoládou.
Krém rozotrite na pripravený sušienkový základ.
Akonáhle začne tvaroh tuhnúť, rozpustite polevu, poprípade čokoládu a tortu ňou polejte.
Pred servírovaním ozdobte dezert cukríkmi HARIBO Berries a Primavera.

hhhh.jpg

Foto: 
haribo

- - Inzercia - -