Dnes je pondelok, 27.marec 2017, meniny má: Alena
Čas čítania
menej ako
1 minúta
Zatiaľ prečítané

Hovädzie rizoto s Hokkaido

november 16, 2016 - 19:57
Ak vám po Halloweene zostala tekvica a chcete ju chutne zužitkovať, ponúkame vám skvelý recept na lahodné rizoto s hovädzím mäsom a tekvicovou polievkou Hokkaido.
Čas varenia: 
20 minút
Čas prípravy: 
10 minút
Ingrediencie: 
200 g hovädzia panenka
150 g tekvica Hokkaido
3 dl tekvicová polievka
300 g uvarená ryža
2 pl olivový olej
2 pl maslo
1 cibuľa
1 Soľ
1 Čierne korenie
1 Petržlenová vňať
Inštrukcie: 

1.Na panvici do zlatista opečieme nakrájanú cibuľu, do ktorej pridáme hovädzie mäso nakrájané na kocky. Sprudka opečieme.
2. Pridáme tekvicu nakrájanú na kocky. Celú zmes dochutíme soľou a čiernym korením.
3. Po zmäknutí všetkých ingrediencii zalejeme tekvicovou polievkou a necháme chvíľu povariť, aby sa nám spojili všetky chute dohromady.
4. Pridáme uvarenú ryžu. Dochutíme maslom a na záver môžeme lahodné rizoto ozdobiť petržlenovou vňaťou.
Dobrú chuť!

Poznámky: 

Easy Tasty: Beef risotto with Hokkaido

Description: 

Ak vám po halloweene zostala tekvica a chcete ju chutne zužitkovať, ponúkame vám skvelí recept na lahodné rizoto s hovädzím mäsom a tekvicovou polievkou Hokkaido.

Autor: 
Easy & Tasty - zenskyweb.sk
Zdroj: 

Ďakujeme špičkovému šéfkuchárovi Ľubomírovi Molnárovi z Hotela DobleTree by Hilton Bratislava.

Kategórie receptov

- - Inzercia - -