Dnes je utorok, 25.apríl 2017, meniny má: Marek
Čas čítania
menej ako
1 minúta
Zatiaľ prečítané

Tagliatelle so sušenými paradajkami a krevetami

november 20, 2016 - 22:47
Vneste si do každodenného varenia štipku prímorskej exotiky. Dnes sme si pre vás pripravili cestoviny tagliatelle so sušenými paradajkami a krevetami. Tento recept je výborným tipom aj pre vegetariánov.
Čas varenia: 
15 minút
Čas prípravy: 
5 minút
Ingrediencie: 
500 g cestoviny tagliatelle
200 g sušené paradajky
300 g uvarené krevety
2 dl biele víno
2 pl masla
  Soľ
  rukola
  sakurami
Inštrukcie: 
  1. V slanej vode si uvaríme cestoviny tagliatelle. Po siedmich minútach ich necháme dovariť v hrnci s pokrievkou.
  2. Na panvici si orestujeme sušené paradajky, ku ktorým pridáme predvarené krevety. K nim primiešame 2 lyžice masla.
  3. Zmes podlejeme bielym vínom a necháme tri minúty variť.
  4. Potom pridáme cestoviny a poriadne premiešame, aby sa nám spojili všetky chute.
  5. Servírujeme s rukolou a sakurami. Pre lahodnejšiu chuť ich môžete pokvapkať olivovým olejom.

Dobrú chuť! 

Poznámky: 

Easy Tasy: Tagliatelle with dried tomatoes and shrimps/prawns

Autor: 
Zdroj: 

Ďakujeme špičkovému šéfkuchárovi Ľubomírovi Molnárovi z Hotela DobleTree by Hilton Bratislava.

Kategórie receptov

- - Inzercia - -