Dnes je pondelok, 27.február 2017, meniny má: Alexander
Čas čítania
menej ako
1 minúta
Zatiaľ prečítané

Tatársky biftek s kaparami

december 01, 2016 - 09:01
„Tatarák“ sa neobjavuje na našich stoloch často – prevládajú obavy zo surového mäsa, aj vajec. Základom je, aby bolo úplne čerstvé a dobre umyté, do nášho receptu surové vajce nepridávame. Kombinácia s kaparami je chuťovo veľmi zaujímavá – vyskúšajte!
Čas varenia: 
0 minút
Čas prípravy: 
25 minút
Ingrediencie: 
400 g hovädzej sviečkovej
1 hrsť kapár
2 pl dijónskej horčice
1 šalotka
  Soľ
  čierne mleté korenie
  čili
Inštrukcie: 

Mäso najemno naškriabeme alebo nasekáme, osolíme, okoreníme, pridáme horčicu, najemno nakrájanú šalotku a posekané kapary. Zmes poriadne premiešame, môžeme  jemne dochutiť čili papričkami. Tatársky biftek podávame s chlebom alebo s opečenými hriankami potretými cesnakom. 

Poznámky: 

Easy Tasty: Steak Tartare with capparis

Autor: 
Zdroj: 

Ďakujeme špičkovému šéfkuchárovi Ľubomírovi Molnárovi z Hotela DobleTree by Hilton Bratislava.

Kategórie receptov

- - Inzercia - -