Dnes je streda, 13.december 2017, meniny má: Lucia
Čas čítania
menej ako
1 minúta
Zatiaľ prečítané

Tatársky biftek z lososa

december 03, 2016 - 23:38
Na túto pochúťku použite starostlivo vybraný čerstvý kus lososa. Neopakovateľnú chuť dodajú „tataráku“ z lososa nasekané kapary a zjemní ho citrónová šťava.

Tatársky biftek z lososa

Čas varenia: 
15 minút
Čas prípravy: 
15 minút
Ingrediencie: 
200 g lososa
1 pl citrónovej šťavy
1 pl kapár
1 pl olivového oleja
  biela cibuľa
  červená cibuľa
1 pl Petržlenová vňať
  Soľ
  Čierne korenie
Inštrukcie: 

Z lososa oddelíme kožu a mäso nadrobno nasekáme.  Rovnako na drobné kúsky nasekáme kapary a polovicu červenej a bielej cibule.  Zmiešame, pokvapkáme šťavou, jemne osolíme a pokvapkáme olejom. Nakoniec do „tataráku“ vmiešame petržlenovú vňať.  Podávame k opečeným hriankam. 

Poznámky: 

Easy Tasty: Salmon steak Tartare

Autor: 
Zdroj: 

Recept pripravil Adam Klas, šéfkuchár reštaurácie Toscana, DoubleTree by Hilton