Dnes je pondelok, 18.december 2017, meniny má: Sláva
Čas čítania
menej ako
1 minúta
Zatiaľ prečítané

Cestovinový šalát s prepeličím vajíčkom a cícerom

marec 10, 2017 - 14:56
Po ťažkých jedlách, ktoré sme si vychutnávali v zime, je cestovinový šalát to pravé odľahčenie. Jednoduchý video recept ozvláštnime prepeličími vajíčkami a cícerom.
Čas varenia: 
5 minút
Čas prípravy: 
7 minút
Ingrediencie: 
100 g Sterilizovaného cíceru
150 g Uvarených cestovín
7 Cherry paradajky
4 pl Jogurtu
5 Prepeličích vajíčok (uvarených na tvrdo)
80 g stonkového zeleru
1 čl Cesnaku
1 pl olivového oleja
  Soľ
  korenie
Inštrukcie: 

  1. Najskôr si v slanej vode uvaríme cestoviny. Druh si vyberte podľa vlastnej chuti. Varíme 5-7 minút. Potom ich precedíme.
  2. Rajčiny, stopkový zeler a prepeličie vajíčka nakrájame na menšie kúsky.  Spolu s jogurtom, cesnakom, olivovým olejom a sterilizovaným cícerom ich zmiešame s uvarenými cestovinami.
  3. Hotový šalát okoreníme, osolíme a pridáme bylinky. 
Poznámky: 
Zdroj: 

Recept pripravil Adam Klas, šéfkuchár reštaurácie Toscana, DoubleTree by Hilton