Dnes je streda, 24.máj 2017, meniny má: Ela
Čas čítania
menej ako
1 minúta
Zatiaľ prečítané

Šalát s krevetami, mangom, medovým dressingom a granátovým jablkom

marec 31, 2017 - 11:16
Krevety patria k čoraz obľúbenejším darom mora aj v našich zemepisných šírkach. Tigrie krevety sú veľmi jemné a na prípravu nenáročné. Vyskúšajte, ako lahodne chutia v šaláte so zrniečkami z granátového jablka.
Čas varenia: 
10 minút
Čas prípravy: 
10 minút
Ingrediencie: 
300 g listového šalátu (rôzne druhy)
300 g tigrích kreviet
2 pomaranče
2 pl masla
2 čl drveného cesnaku zaliateho olejom
1 mango
1 granátové jablko
1 čl čili
1 limetka
3 pl medu
3 pl olivového oleja
  Soľ
  korenie
1 pl plnotučnej horčice
1 pl čierneho balzamika
1 pl vínneho octu
1 dl bieleho vína
1 pl petržlenovej vňaťe
Inštrukcie: 
Poznámky: 

Dnešný video recept vám priniesla spoločnosť KIK

Zdroj: 

Recept pripravil Adam Klas, šéfkuchár reštaurácie Toscana, DoubleTree by Hilton