Dnes je pondelok, 24.september 2018, meniny má: Ľuboš, Ľubor
Čas čítania
menej ako
1 minúta
Zatiaľ prečítané

Hovädzí stejk s hubovou omáčkou

marec 16, 2018 - 16:50
Pripravte si spoločne so ŽenskýmWebom skvelý hovädzí stejk, ktorým zaiste ulahodíte všetkým členom rodiny!
Čas varenia: 
20 minút
Čas prípravy: 
5 minút
Ingrediencie: 
800 g Hovädzej sviečkovice
300 g Čerstvých húb
125 ml smotany na šľahanie
1 cibuľa
  Soľ
  mleté čierne korenie
  olej
Inštrukcie: 

Hovädziu sviečkovicu umyjeme, osušíme a nakrájame na cca 3 cm hrubé plátky. Mäso neklepeme, len ho rukami trošku postláčame. Dochutíme ho soľou, korením a opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji. Na médium by malo stačiť 5 minút z každej strany. Medzitým si v panvici na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľku. Pridáme na menšie kúsky nakrájané huby a dusíme ich na miernom ohni. Dochutíme ich soľou, korením a zjemníme smotanou na šľahanie. Omáčku máme hotovú a mäso taktiež, môžeme podávať.

- - Inzercia - -