Dnes je štvrtok, 16.august 2018, meniny má: Leonard
Čas čítania
menej ako
1 minúta
Zatiaľ prečítané

Bryndzová nátierka

apríl 18, 2018 - 09:00
Májová bryndza je unikát a jej sezóna je už za dverami. Táto typická slovenská a vo svete ojedinelá pochúťka z ovčieho mlieka obsahuje mnohonásobne viac užitočných mikroorganizmov než živé jogurty. Pravá májová bryndza nám upevní zdravie množstvom probiotických mliečnych baktérií, bielkovín, vitamínov a minerálov.
Čas varenia: 
5 minút
Čas prípravy: 
5 minút
Ingrediencie: 
200 g Bryndze
100 g masla
1 pl Mletej čerstvej pa priky
  Soľ
1 cibuľa
Inštrukcie: 

V miske vymiešame bryndzu, maslo, pridáme mletú červenú papriku, ak treba, dosolíme. Suroviny premiešame, podávame s čerstvým chlebíkom. Na konci ozdobíme na kolieska nakrájanou cibuľkou.

- - Inzercia - -