Dnes je streda, 26.september 2018, meniny má: Edita
Čas čítania
menej ako
1 minúta
Zatiaľ prečítané

Bryndzový quiche

máj 15, 2018 - 07:46
Bryndza má v slovenskej kuchyni výsostné postavenie. Nie sú to však len halušky, pirohy a jednoduchá nátierka na raňajky, čo z nej dokážete pripraviť. Inšpirujte sa našimi tipmi a prekvapte novými bryndzovými pochúťkami.
Čas varenia: 
20 minút
Čas prípravy: 
5 minút
Ingrediencie: 
250 g Bryndze
1 Lístkové cesto
200 g Oravskej slaniny
4 vajcia
1 Kyslú smotanu
  pažitka
  Bylinková soľ
  mleté čierne korenie
Inštrukcie: 

Vajcia, bryndzu, kyslú smotanu premiešame a ochutíme soľou a korením. Lístkové cesto rozvaľkáme do kruhu a vložíme do formy. Na cesto vylejeme bryndzovú zmes, posypeme slaninou narezanou na kocky a pažítkou. Pečieme asi 30 minút pri 200 stupňoch.

- - Inzercia - -