Dnes je pondelok, 18.február 2019, meniny má: Jaromír

Bezmäsité jedlá

Zázračný mangold: Rolky plnené mangoldom

V slovenskej kuchyni je stále neobjavený, ale keď ho raz ochutnáte, určite ho do jedálnička radi zaradíte. Mangold obsahuje veľa vlákniny.
Čítať viac

Brokolicová frittata

V novom roku po sviatkoch treba opäť naštartovať metabolizmus. Skúste to s brokolicovými receptami podľa našich tipov.
Čítať viac

Cuketové závitky

Chutná a krásna jednohubka na oslavu alebo príjemný večer k dobrému poháriku vína vám nezaberie viac ako 15 min. na prípravu.
Čítať viac

Zemiakové dukáty s lekvárom

Čakáte návštevu a radi by ste uvarili niečo netradičné, no s ľahkým nádychom tradičnosti? Inšpirujte sa naším menu, ktoré v sebe spája oboje.
Čítať viac

Špenátovo-lososová roláda

Svieža a ľahká špenátová roláda s lososom je skvelá pre nezabudnuteľné pohostenie hostí ale aj ako chuťovka pre všetkých členov rodiny. Vyskúšajte si ju pripraviť aj vy!
Čítať viac

- - Inzercia - -

Cestoviny s avokádovým pestom

Pripravte si spoločne s nami rýchly a chutný recept, ktorý ocenia vaše deti ale aj zvyšok rodiny. Túto rýchlu večeru pripravíte do 20 minút.
Čítať viac

Tekvicové lasagne

Milujete lasagne? Vyskúšajte si ich pripraviť tak trochu nezvyčajne! Prinášame vám recept na výborné lasagne z tradičnej jesennej suroviny - tekvice.
Čítať viac

Hubová sezóna v plnom prúde: Pripravte si maslové rizoto s hubami

Z potuliek po lese sa v týchto dňoch vraciame s košíkmi plnými húb - a potom zavárame, sušíme, zapekáme. Aj keď azda každý má najradšej hubovú polievku, vyskúšajte s nami aj inú dobrotu!
Čítať viac

Dovolenková chuť u vás doma: Vyskúšajte si pripraviť výborný balkánsky slaný koláč!

Spomienky na dovolenku ešte nevybledli a vám sa zacnelo po vôni a chuti špecialít, ktoré vám pripomínajú bezstarostné chvíle oddychu. Odbočte od zaužívaných tradičných jedál vašej kuchyne a pripravte...
Čítať viac

Pochúťka na piatok: Grécky slaný koláč

Krajina opradená mytológiou, prekrásnymi scenériami, rozľahlými plážami, panenskou prírodou a dobrou kuchyňou. Nemáte chuť vyskúšať si tú kuchyňu aj doma? ...
Čítať viac

- - Inzercia - -

Práve dozrieva baklažán: Ako si s ním poradiť? Vyskúšajte ho zapiecť s paradajkami a syrom!

Máte radi baklažán? Teraz je ten správny čas ho zaradiť do svojho jedálnička, v tomto období totiž dozrieva! Tradične je súčasťou stredomorskej kuchyne, ale čoraz väčšej obľube sa teší aj u nás aj...
Čítať viac

Ľahký recept na dnes: Hráškové rizoto so špargľou

Keď sa povie hráškové menu, každému sa poväčšine vybaví hrachová polievka či zelené guľôčky nenápadne vmiešané do zeleninového rizota. Tam však využitie hrášku v kuchyni rozhodne nekončí, práve...
Čítať viac

Výborná voľba na horúce dni: Zeleninový špíz

Ľahké menu z letných surovín je teraz to pravé. Inšpirujte sa jednoduchými, no pritom lahodnými receptami a užite si slnečné leto plné chutí. ...
Čítať viac

Zdravé a jednoduché! Pohánkové rizoto so zeleninou

Ľahké menu z letných surovín je teraz to pravé. Inšpirujte sa jednoduchým, no pritom lahodným receptom z pohánky a užite si slnečné leto plné chutí! ...
Čítať viac

Nebojte sa sépie: Ochutnajte čierne sépiové rizoto!

Ochutnali ste ju na dovolenke, ale doma sa ju bojíte pripraviť? Uvariť sépiu je jednoduché, poradíme vám, ako na to. Odteraz bude neoddeliteľnou súčasťou vašej prázdninovej kuchyne. ...
Čítať viac

- - Inzercia - -

Vyskúšajte! Netradičné penne s hruškou, orechami a gorgonzolou

Máte radi cestoviny no už vám dochádza fantázia, aké by ste si najbližšie pripravili? Prinášame recept na výborné cestoviny s gorgonzolou, hruškou a orechami.
Čítať viac

Viete pripraviť polentu? Prinášame recept, ako na to!

Máte radi experiment? V takom prípade by ste mali bezpodmienečne vyskúšať polentu – teda kukuričnú kašu, ktorú nám kedysi pripravovali naše staré mamy. Škoda len, že sa na túto surovinu tak trochu...
Čítať viac

Mňamka na tento deň: Pripravte si skvelé krupoto so zeleninou a ovčím syrom!

Pri troche fantázie sa dá slovenská kuchyňa pretvoriť na neočakávaný gurmánsky zážitok. Stačí sa inšpirovať netradičnými kombináciami tradičných surovín. ...
Čítať viac

Červené palacinky s bryndzou a rukolou

Bryndza má v slovenskej kuchyni výsostné postavenie. Nie sú to však len halušky, pirohy a jednoduchá nátierka na raňajky, čo z nej dokážete pripraviť. Inšpirujte sa našimi tipmi a prekvapte novými...
Čítať viac

Špenátové cestoviny s plesňovým syrom

Máte chuť na niečo ľahšie? Cestoviny na rôzny spôsob môžu byť výborným riešením. Dochutené kvalitným syrom, čerstvými bylinkami, zeleninou alebo chudým mäsom zasýtia a pomôžu vám zbaviť sa...
Čítať viac

Zapekané zemiaky s hubami

Pripravte si chutný obed spoločne so ŽenskýmWebom. Dnes vám prinášame recept na zapekané zemiaky s hubami.
Čítať viac

Bryndzová nátierka

Májová bryndza je unikát a jej sezóna je už za dverami. Táto typická slovenská a vo svete ojedinelá pochúťka z ovčieho mlieka obsahuje mnohonásobne viac užitočných mikroorganizmov než živé jogurty...
Čítať viac

Šúľance so strúhankou

Pripravte si tradičný slovenský recept, na ktorom si zaiste pochutná celá rodina - šúlance so strúhankou.
Čítať viac

Cannelloni plnené bryndzou a špenátom, paradajková omáčka

Pri troche fantázie sa dá slovenská kuchyňa pretvoriť na neočakávaný gurmánsky zážitok. Stačí sa inšpirovať netradičnými kombináciami tradičných surovín. ...
Čítať viac

PORADŇA: MESIAC S DERMATOLÓGOM

ODPOVEDÁ: 

MUDr. JANA CHUDÍKOVÁ, primárka zo Súkromnej kliniky dermatológie, estetickej medicíny a plastickej chirurgie NU' CLINIC v Bratislave, skúsená dermatovenerologička s 25 ročnou praxou v odbore

Svoje otázky posielajte na adresu: poradna@starproduction.sk

- - Inzercia - -

- - Inzercia - -