Dnes je utorok, 31.marec 2020, meniny má: Benjamín

Mäsité jedlá

Kuracia roláda so sušenými paradajkami

Každá rolka skrýva iné prekvapenie a chutí unikátne. Stačí sa len inšpirovať a nebáť sa kombinovať chute, rôzne druhy zeleniny a syrov s mäsom či inou zeleninou. A ak máte chuť improvizovať, pri...
Čítať viac

Sladko-slaná morčacia roláda

Každá rolka skrýva iné prekvapenie a chutí unikátne. Stačí sa len inšpirovať a nebáť sa kombinovať chute, rôzne druhy zeleniny a syrov s mäsom či inou zeleninou.
Čítať viac

Srnčie ragú so zemiakovými guľami

Divina je v našej kuchyni samostatná kapitola. Jej príprava odrádza svojou zložitosťou a zdĺhavosťou, no výsledok stojí za to!
Čítať viac

Diviak na ríbezľovom víne

Divina je v našej kuchyni samostatná kapitola. Jej príprava odrádza svojou zložitosťou a zdĺhavosťou, no výsledok stojí za to!
Čítať viac

Zapekané papriky so syrom

Paprika je plná vitamínu C. Ak neviete, čo z nej pripraviť, lebo lečo ste varili nedávno, inšpirujte sa našou ponukou. Skúste ju naplniť a zapiecť a zaručujeme vám, že si zaiste pochutíte!
Čítať viac

- - Inzercia - -

Hliva ustricová po toskánsky

Hliva ustricová s nádychom Talianska. Veď táto krajina už dávno nie sú iba cestoviny či obľúbená pizza. Nechajte sa zlákať ďalším chutným, stredomorským receptom.
Čítať viac

Vianočný steak z lososa

Nie vždy na vianočnom stole musí dominovať kapor v trojobale. Preto vám prinášame jeden super rýchli a chutný recept na Vianočný steak z lososa.
Čítať viac

Teľacie s dubákovou omáčkou

Voňavé bylinky, kvalitné mäso a nápadité recepty, to je dokonalá kombinácia k tomu, aby vzniklo lahodné jedlo. Ak ho ešte pripravíte s láskou, jesenné hodovanie bude nezabudnuteľné.
Čítať viac

Morčacia roláda plnená gaštanovou plnkou

Voňavé bylinky, kvalitné mäso a nápadité recepty, to je dokonalá kombinácia k tomu, aby vzniklo lahodné jedlo. Ak ho ešte pripravíte s láskou, jesenné hodovanie bude nezabudnuteľné.
Čítať viac

Guláš v bochníku

Jeseň nás zaháňa do tepla príbytkov. Aj chaty či chalupy si vychutnávame pri ohni z kozubov. Vtedy zachutí rozvoniavajúci guláš. Oživte klasiku trochou kulinárskej fantázie!
Čítať viac

- - Inzercia - -

Kuracie štvrtky v hríbovej omáčke

Z potuliek po lesoch sa v týchto dňoch vraciame s košíkmi plnými húb – a potom zavárame, sušíme, zapekáme... Aj keď azda každý má najradšej hubovú polievku, vyskúšajte s nami aj iné voňavé dobroty.
Čítať viac

Kačacie prsia so šípkovou omáčkou

Krásne červené kráľovné jesene sú plné zdravia a vitamínov a majú miesto aj v kuchyni. Nie je to len klasický šípkový džem, ktorý si môžeme doma pripraviť. Ponúkame pár tipov na pestrejšie využitie...
Čítať viac

Bravčové plnené hubami na krúpoch

Tradičné pochúťky s tak trochu netradičným spracovaním, no všetky môžeme hrdo označiť ako klenoty dobrej československej kuchyne.
Čítať viac

Vyskúšajte skvelý recept! Kačka na mede s hroznovou omáčkou

Sladká chuť hrozna, jeho podmanivá vôňa opantá už pri vstupe do vinohradu... Hrozno je synonymom dobrého vína, ale šikovná gazdinka vie, že v kuchyni sa s ním robia lahodné zázraky na počkanie.
Čítať viac

Recept národného jedla Estónska - Mulgipuder

Tradičné jedlo Estónska Mulgipuder je naozaj jednoduchý a rýchli recept. Po veľkej noci vám určite zostalo kúsok údeného mäsa, ktoré určite radi zužitkujete inak ako šunka-fleky alebo len tak s...
Čítať viac

- - Inzercia - -

Bravčová panenka v bylinkách s grilovanou špargľou a reďkovkou s krémovou tarhoňou

Pri troche fantázie sa dá slovenská kuchyňa pretvoriť na neočakávaný gurmánsky zážitok. Stačí sa inšpirovať netradičnými kombináciami tradičných surovín. ...
Čítať viac

Jarné kuracie soté so zeleninou a pohánkou

Kuracie soté patrí medzi najobľúbenejšie pokrmy Slovákov. Vyskúšajte jarnú verziu s množstvom zeleniny a pohánky.
Čítať viac

Morčacie prsia s kokosovým mliekom a ryžovými rezancami

Morčacie mäso patrí k najobľúbenejším druhom mäsa. Pripravené na kokosovom mlieku so zázvorom a karí korením získa nenapodobiteľnú chuť. Podávame s ryžovými rezancami, ktoré vďaka neutrálnej chuti...
Čítať viac

Medové kuracie stehná s pečenou zeleninou a baby zemiakmi

Kuracie stehná sa dajú pripraviť na veľa rôznych spôsobov. Vyskúšajte variantu s medovou marinádou, ktorú sú vynikajúcou delikatesou. Ako prílohu sme zvolili pečenú zeleninu a baby zemiaky.
Čítať viac

Plnené bravčové rezne

Naplniť bravčové rezne môžete čímkoľvek čo máte radi. MY sme si pre vás pripravili jeden recept s šitake hubami, špenátom a mozzarelou.
Čítať viac

Lasagne s mäsovou plnkou

Cestoviny na rôzny spôsob môžu byť výborným riešením. Dochutené kvalitným syrom, čerstvými bylinkami, zeleninou alebo chudým mäsom zasýtia, ich príprava je rýchla a zakaždým môžu chutiť úplne inak..
Čítať viac

Losos Wellington

Každý z vás určite pozná sviečkovú Wellington. Tak teraz si pripravíme Wellington tak trochu inak. Použijeme lososa a zdravý špenát. Losos Wellington je neskutočný. Prajeme dobrú chuť!
Čítať viac

Kapor na cesnaku

Na Slovenskom vianočnom stole určite nebude chýbať ryba a z väčšiny to bude Kapor. Kapor na cesnaku nieje štandardné spracovanie ale pre tých čo radi skúšajú niečo nové určite zaujme a určite bude...
Čítať viac

Foie gras s karamelovými hruškami

Tradičné pochúťky s tak trochu netradičným spracovaním, no všetky môžeme hrdo označiť ako klenoty dobrej československej kuchyne.
Čítať viac

Ľahký recept na každý deň: Šalát s rukolou, špenátom, mozzarelou a kuracím mäsom

Neviete, akú rýchlu večeru či obed si pripraviť? Vyskúšajte tento ľahký a zdravý recept, ktorý môžete konzumovať s hriankami.
Čítať viac