Dnes je pondelok, 16.júl 2018, meniny má: Drahomír

Múčne jedlá

Bryndzové trojuholníky

Bryndza má v slovenskej kuchyni výsostné postavenie. Nie sú to však len halušky, pirohy a jednoduchá nátierka na raňajky, čo z nej dokážete pripraviť. Inšpirujte sa našimi tipmi a prekvapte novými...
Čítať viac

Bryndzový quiche

Bryndza má v slovenskej kuchyni výsostné postavenie. Nie sú to však len halušky, pirohy a jednoduchá nátierka na raňajky, čo z nej dokážete pripraviť. Inšpirujte sa našimi tipmi a prekvapte novými...
Čítať viac

Jablkovo-orechová štrúdľa

Pravú záhorácke štrudľu si môžete pripraviť podľa podrobných receptov šéfkuchára z malebného relaxačno-zážitkového komplexu Malvázia, blízko dedinky Prievaly v srdci Malých Karpát.
Čítať viac

Zemiakové strapačky s kyslou kapustou, vypečenou údenou slaninkou a jarnou cibuľkou

Pohostite rodinu a priateľov tradičným slovenským menu ako od Jánošíka. Dnes vám prinášame recept na strapačky podľa originálnej receptúry lahodnej kuchyne rezortu Drevenice Terchová. ...
Čítať viac

- - Inzercia - -

- - Inzercia - -

- - Inzercia - -

- - Inzercia - -

- - Inzercia - -