Mladá svieža reďkovka, práve odtrhnutá v skleníku, je pravý hmatateľný dôkaz jari, do ktorého smiete zahryznúť. A chutí skvele. Pozvite ju do kuchyne a čarujte.
Rozkvitnutý jarný šalát
Porcie
4
porcieČas prípravy
10
minútČas varenia
10
minútIngrediencie
rukolu alebo iný listový šalát
Červenú cibuľu
Reďkovky
uvarené vajce
kuracie prsia
maslo
Soľ
Čierne korenie
olivový olej
POSTUP
- Kuracie prsia umyjeme, rozkrojíme po dĺžke na polovicu, aby bolo mäso tenšie. osolíme a okoreníme z oboch strán a dáme opiecť na panvicu s roztopeným maslom.
- äsko je hotové, keď je zlatohnedé z oboch strán.
- Zatiaľ si umyjeme šalát a reďkovky. Reďkovku nakrájame na tenké okrúhle plátky a cibuľku na tenké pásiky.
- Do misky dáme umytý šalát, nakrájanú cibuľku, reďkovku.
- Potom nakrájame kuracie mäso na tenké plátky a vajíčka na štvrtiny a uložíme ich na šalát.
- Pridáme hlavičky jedlých kvetov na dozdobenie.