Predstavte si Štedrý večer, Silvester a prvý deň nového roka inak – bez stresu, zhonu a povinností. Rodinné sviatky, ktoré nezačínajú nekonečným pečením a nekončia umývaním veľkých kôp riadu. Namiesto toho prichádzate domov k vysvietenému stromčeku a rozvoniavajúcej sviatočnej atmosfére, zatiaľ čo všetky starosti s prípravou prenecháte na hotel Sheraton.
Čaro tradičných Vianoc strávených doma určite netreba podceňovať, no čoraz viac rodín hľadá alternatívy a sviatky trávi mimo domov. Máme pre vás tip na kulinárske zážitky, ktoré môžete zažiť v hoteli Sheraton v srdci Bratislavy.
Štedrá večera
Začať môžete so štedrovečerným bufetom, kde na každú rodinu či pár bude čakať prestretý slávnostný stôl, pri ktorom si budete môcť vychutnať tradičné vianočné jedlá, ako sú oblátky, syry, šošovicovú polievku na kyslo, zemiakový šalát s majonézou, ale aj pečené bravčové koleno s medovou kapustou a zemiakovú kašu s hľuzovkami. Sladkou bodkou večera budú dezerty, ako sú brownies s brusnicami a gaštanová tartaletka. Na svoje si prídu aj tí, ktorí si radi pripomenú Vianoce tradičnými bubaľkami s makom, medom a maslom. Štedrovečerný bufet bude pripravený 24. decembra 2024 od 17:00 do 23:30 v Amber’s bare.
Silvester
O týždeň neskôr, 31. decembra, sa zastavte tiež a prežite posledné chvíle tohto roka so svojimi blízkymi v srdci našej metropoly. Od 18:00 do 00:00 na vás v Amber’s bare čaká pestrý silvestrovský bufet. Pripiť si na nový rok môžete so šampanským, ktoré dostanete hneď na privítanie. Ochutnáte jedlá, ako sú údený losos či vyprážaný sumček, dopriať si môžete jahňacie baklažánové rolky alebo hubový paprikáš s kyslou smotanou. Chýbať nebude ani klasika v podobe kapustnice s údeným kolenom a rezne. Po večeri si môžete užiť atmosféru osláv v centre mesta a príchod roka 2025 môžete privítať na Hviezdoslavovom námestí alebo na nábreží Dunaja.
Nový rok
Nový rok si zaslúži výnimočný začiatok, tak prečo ho neprivítať v príjemnej spoločnosti a s lahodným jedlom? Novoročný bufet poteší chuťové bunky každého gurmána, ochutnať môžete pečeného lososa, ale aj tradičný hovädzí guláš a kapustnicu. Po silvestrovských oslavách určite dobre padne hovädzie consommé so zeleninou a rezne. Samozrejme, nebude chýbať ani sladká bodka v podobe dezertov a vianočných koláčikov. V prvý deň roka sa môžete v Amber’s bare zastaviť od 12:30 do 20:00.